Τρίτη, Νοέμβριος 12, 2019

Προφίλ

profil

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2000 και χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να εξελίσσεται και να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Το προσωπικό μας και οι συνεργάτες μας μετράνε πλέον των 20 και 25 ετών εμπειρίας στο χώρο των εκδηλώσεων (γάμοι, βαπτίσεις, πάρτυ) καθώς και της συνεδριακής και θεατρικής υποστήριξης. Σε συνεργασία με τους καλύτερους τεχνικούς του χώρου και τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες, είναι πάντα έτοιμη και πρόθυμη να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για την εκδήλωσή σας.  Σημασία για  μας έχει το να δίνουμε πάντα κάτι παραπάνω.

  • Η showproductions παρέχει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων ήχου, stage, backline, dj, συνεδριακών συστημάτων, μικροφώνων και περιφερειακών μηχανημάτων για  studio και live, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από φώτα που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της είναι σε θέση να αναλάβει και το πιο απαιτητικό event.
  • Tο έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, αναλαμβάνει την ηχοληψία ζωντανών εμφανίσεων, ταινιών, συνεδρίων, καθώς και την μαγνητοφώνηση, πολυκάναλη ηχογράφηση κλπ. με δικά μας η όχι μηχανήματα.
  • Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και εκπόνηση σχεδίου χώρων, όπως bar, club, studio, cafe, κτήματα κλπ, μεγιστοποιώντας την αναλογία κόστους/απόδοσης της εγκατάστασης καθώς επίσης και μελέτη, βελτιστοποίηση και ρύθμιση της ήδη τοποθετημένης εγκατάστασης σας.
  • Η εταιρεία μας αναλαμβάνει  την εγκατάσταση μηχανημάτων ήχου, φωτισμού, ειδικών εφε, καθώς και αρχιτεκτονικού φωτισμού σε οποιοδήποτε χώρο, παρέχοντας επίσης και τεχνική υποστήριξη κατά την λειτουργία.


Πείτε μας

Πόσο συχνά κάνετε πάρτυ

Login Form